برنامه ، شرایط و محل برگزاری امتحانات پایان ترم 4002

مقررات برگزاری امتحانات پایان نیمسال

1- به منظور برگزاری هرچه بهتر امتحانات رعایت سکوت و توجه به تذکرات و راهنمایی‌های مراقبین جلسه امتحان لازم الاجراست.

2- ضروری است دانشجو نیم ساعت قبل از شروع امتحان در محل برگزاری امتحان حاضر باشد.

3- داشتن کارت دانشجوئی معتبر در جلسه امتحان الزامیست.

4- برنامه امتحانات خود را در سیستم گلستان با دقت مشاهده نمایید تا در زمان برگزاری امتحان دچار مشکل نشوید.

5- از آوردن تلفن همراه و ساعتهای هوشمند به جلسه امتحان جداً خودداری کنید.

(درصورت مشاهده تقلب محسوب شده و ضبط خواهد شد.)

6- مبادله هرگونه ماشین حساب، یادداشت، برگه فرمول و . . . بین دانشجویان ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌گردد. همچنین از آوردن کیف و هرگونه جزوه و کتاب به جلسه امتحان خودداری شود.

7- دانشجویان موظفند طبق شماره صندلی مشخص شده در هر امتحان در جای خود قرار گیرند و هرگونه جابجایی بدون اطلاع مراقب ممنوع است.

8- در صورت مشاهده تخلف، ضمن معرفی دانشجو به کمیته انضباطی، نمره درس مربوطه برای مشارالیه (0/25 ) منظور خواهد شد.

9- غیبت در جلسه امتحان به دلیل مشکلات پزشکی و بیماری صرفا در شرایط اورژانس قابل طرح و بررسی در شورای دانشکده خواهد بود که بایستی پیش از برگزاری امتحان یا حداکثر در حین آن مراتب باگواهی بیمارستانی و تایید پزشک معتمد دانشگاه، به آموزش دانشکده اطلاع داده شود.

آموزش دانشکده

شماره تلفن‌های آموزش دانشکده: 84063349 - 84063471 - 84063385

تاریخ:
1401/03/09
تعداد بازدید:
منبع:
میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان پردیس، پلاک 7
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.